+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Influencer’ı Olmak: Önemli İpuçları

Instagram Influencer’ı Olmak: Önemli İpuçları

Instagram'da nasıl ünlü olunacağını öğrenmek ister misiniz? Instagrammer kariyerinize başlamanız için çok işe yarayabilecek bu 4 ipucunu keşfedin.

1. Profilinize İyi Bakın

Adınız

Sizi fark etmelerini ve fark edilmemelerini mi istiyorsunuz? Pekala, en insani yönünüzü gösterin ama iyi tasarım zevkini ihmal etmeden. Adın çok önemli. Özellikle de özünüzü birkaç harfle yansıtmak istiyorsanız. İdeal olarak, kısa, hatırlaması kolay bir ad seçin veya bir hastag deneyebilirsiniz.

Senin Resmin

Tarzınızı ve nasıl olduğunuzu yansıtan kaliteli bir fotoğraf çekin. İçerik yüklü olduğu için değil, görüntüde çok fazla öğeye sahip olmadan çok şey söylüyor. Göstermek istediklerinizden yararlanın ve zayıf yönlerinizi biraz gizleyin.

Yaratıcı ve orijinal içerik

İzleyicilerinizin ilgisini çekmek  ve sizi takip etmeye değer bir karakter olarak görmelerini sağlamak istiyorsanız, onlara sık sık yeni içerik vermelisiniz. Yani, sık sık göndermeyi unutmayın ama kendinizi çok fazla tekrar etmeyin.

2. Başka Şeyler Deneyin

Orada sadece okuduğunuz veya yorum yaptığınız şeyi yapmakla yetinmeyin. Dışarı çıkın ve aklınıza gelebilecek farklı şeyler deneyin.

3. Takipçilerinizle Empati Kurun

Yüksek bir aktivite akışı yaratmak istiyorsanız, sizi en çok ilgilendiren profillere beğeni ve yorum bırakın, sizi takip edenleri takip edin ve yeni takipçilerinizin profillerini ziyaret edin. Böylece Instagram algoritması sizi hesaba katacak ve sizi diğer profillere önerecektir.

En Sadık Takipçilerinizden Bahsedin

Instagram'da nasıl ünlü olunacağını bilmek istiyorsanız, zaten olanları derinlemesine bilmelisiniz. Takipçilerinize iyi bakın. Bu platformda takipçi edinmek pek kolay değildir. Dolayısıyla, mevcut takipçilerinizin gitmelerine izin vermeyin. Düzenli paylaşımlar ile onların ilgisini çekmeyi hedefleyin.

4. Paylaşım İçin En Uygun Zaman Nedir?

Perşembe günleri genellikle Instagram'daki en yoğun günlerdir. Bu, geri kalan günler için yayınlamamanız gerektiği veya faydasız olduğu anlamına gelmez. Gerçek şu ki, bu, şu anda trafik akışını gösteren istatistiksel bir veridir, ancak yayınlarınız iyi ise, herhangi bir zamanda herhangi bir gün görülecektir.

Bir editoryal takvim oluşturun

Hızlı büyümek ve yayınlarınızı geçici olarak planlamak istiyorsanız en iyi seçenektir. Ayrıca hızlı bir büyüme için SMM Panel servislerinden de yararlanabilirsiniz.