+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Hikayeler’de Görüntülenme Nasıl Artırılır?

Instagram Hikayeler’de Görüntülenme Nasıl Artırılır?

2022-11-29 07:18:25

Instagram Hikayeler’de görüntülenme nasıl artırılır? Sorusu platformu düzenli olarak kullanan kişilerin sorduğu bir sorudur. 'Hikayeler' özelliği doğrudan Snapchat'ten kopyalanmış olsa da, kısa sürede görsel içerik pazarlaması yapmanın en kolay ve en hızlı yollarından biri haline geldi ve ilgi çekici bir hikaye anlatın ve etkileşimi artırın.

Takipçilerinizle Etkileşim Kurmak İçin Çıkartma Kullanın

Hikayeler, izleyicilerinizle etkileşim kurmak için harika bir özelliktir. Instagram hikayeleriyle anketler, sorular, emojiler ve her türlü çıkartma yoluyla katılımı artırabilirsiniz.

Anketler

Kurulumu inanılmaz derecede kolay ve birlikte çalışması eğlencelidir. Ek olarak, izleyicilerinizden önemli ve değerli bilgiler almanıza yardımcı olabilirler. Anketler, izleyicilerin genellikle sevdikleri ve bir şeyin parçası olmaya davet ettikleri bir unsurdur, böylece dikkate alındıklarını hissederler. Instagram'da anketler nasıl kullanılır: etiket seçeneğine dokunun ve menüden anketler etiketini seçin

Anketler Neden İyi Bir Seçenektir?

Hedef kitlenizle yeni bir iki yönlü iletişim kanalı açtıkları için iyi bir seçenektir. Anketler aracılığıyla, insanların ürün veya hizmetinizin belirli yönlerine karar vermesine, soruları yanıtlamasına ve aynı zamanda belirli konularla ilgili tercihleri ​​hakkında daha fazla bilgi edinmesine izin verebilirsiniz.

Ayrıca anketleri ve diğer benzer etiketleri kullanabilir ve bunları yaratıcılığınızla birleştirebilirsiniz. Bunda sınır yok.

Instagram Hikayeleriyle Oyunlar Oluşturun

Instagram Hikayeler aracılığıyla izleyicilerinizle oynayabileceğiniz birçok oyun var. Geleneksel video oyunlarından değil, yalnızca widget'lar ve görsel öğeler oluşturabilen yeni bir etkileşim türünden bahsediyoruz. Çok komikler ve en önemlisi çekici.

Bu noktada önemli olan, kullanabileceğiniz mükemmel araçları bulmak ve izleyicilerinizin cevaplayabileceği iyi bir soru sormak için ilham bulmaktır.

Öneriler

Soru Etiketi

Size işinizle ilgili konularda soru sorma fırsatı vererek hedef kitlenizi daha da fazla meşgul etmenize olanak tanır. IG Stories'i sorular için kullanabilir ve cevaplarınızı bu kanal üzerinden de gönderebilirsiniz. Bununla birlikte, etkileşim kurduğunuz kullanıcıları etiketlemenizi öneririz. Bu, içeriğinizin yeniden yayınlanma şansını ve hesaba katılma hissini artırır.

Geri Sayım Etiketi

Bu, bir ürün lansmanını, yeni hizmeti veya büyük satışı duyururken çok kullanışlı bir özelliktir. Ayrıca yarışmalar sırasında izleyicilerinize girmek için ne kadar zamanları kaldığını hatırlatmak için de kullanılabilir.

Ayrıca diğer bir öneri de SMM Panel servislerinden yararlanmaktır. Bu sayede sayfalarınıza ihtiyaç duyduğunuz etkileşimi kolayca sağlayabilirsiniz.