+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Hikaye Paylaşımları Ne Kadar Süre Kalıyor?

Instagram Hikaye Paylaşımları Ne Kadar Süre Kalıyor?

2022-11-03 14:38:42

Instagram uygulamasında kullanıcıların kullanabileceği özellikler oldukça fazladır. Gönderi paylaşımı dışında kullanıcılar hikaye paylaşımı da yapabiliyor. Hikaye paylaşımlarının diğer gönderi paylaşımlarından belirli bazı farkları bulunur. ınstagram hikaye paylaşımları ne kadar süre kalıyor? Sorusuna en doğru cevaplar araştırılıyor. Instagram uygulamasını yeni kullanmaya başlayanlar hikaye özelliklerini de öğrenmek isteyebilir. Hikaye paylaşımları profilde sadece 24 saat görünebilir. 24 saat dolduğunda paylaşılan hikayeler anlık olarak silinir.

Hikaye Paylaşımlarının Süresi

Instagarm üzerinden hikaye paylaşacak olan kişilerin bilmesi gereken bazı detaylar bulunur. Hikayeler belirli sürelerde profillerde görünür. 24 saat sonunda hikayelere ulaşmak mümkün değildir.

Hikaye paylaşmak için şu adımların takip edilmesi gerekir;

+ işaretine basmak

Hikayeyi seçmek

Fotoğraf veya video yüklemek

Gönder seçeneğine basmak


Yapılan işlemler sonucunda profilde anlık olarak hikaye paylaşılır. Hikayenin atıldığı zaman dikkate alınarak 24 saat boyunca herkes tarafından görülebilir. 24 saat sonunda hikayeler profilden kaldırılır.

Hikayeler Ne Zaman Silinir?

Instagram kullanıcıları hikaye paylaştığında takipçiler tarafından belirli süreler boyunca görülebilir. Hikayeler, normal gönderilere göre daha farklı bir özelliktir. Gönderilerin tamamı kullanıcıların kendi sayfasında görülebilir. Hikayeleri görmek için profil fotoğrafına basmak gerekiyor. Gönderiler kullanıcı silinene kadar dururken, hikayeler 24 saat sonra silinir.

Hikaye Görüntüleme Süresi

Paylaşılan hikayeleri görmek için 24 saat geçmemesi gerekir. Paylaşılan hikayeler 24 saat sonra otomatik olarak silindiğinden, 24 saat içinde görülebilir. Aynı zamanda hikayelere kimin baktığı profil sahipleri tarafından görülebilir.

Hikayeler Profilde Ne Kadar Kalır?

Paylaşılan hikayeler profillerde sadece 24 saat görünebilir. 24 saat süresi olan hikayelerin tekrar görülmesi isteniyorsa, tekrar paylaşılabilir. Hikaye paylaşım sınırı olmadan her kullanıcı dilediği miktarda paylaşım yapabilir. Yapılan tüm paylaşımların saati dikkate alınır ve sistem tarafından 24 saat boyunca yayınlanır. 24 saat sürenin dolmasıyla birlikte profillerden hikayeler kaldırılır.

24 Saat Hikaye Görüntüleme

Herhangi bir kullanıcı hikaye paylaştığında hikaye sadece 24 saat görülebilir. Toplam 1 gün boyunca tüm takipçileri paylaşılan hikayeyi görebilir. 24 saat sonunda takipçiler hikayeye tekrar ulaşamaz.