+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Hikaye İpuçları - Etkileşiminizi Artırın

Instagram Hikaye İpuçları - Etkileşiminizi Artırın

2022-09-15 11:15:01

Instagram hikaye ipuçları ile profilinizde paylaştığınız hikayelere yönelik etkileşimleri artırabileceksiniz. Instagram'da fenomen olmak birçok kişinin arzusu. Bunun için, bu başarı yolunu takip etmek için, paylaşılan hikayelere katılımı artırmak çok önemlidir.

Dip not olarak, Instagram hakkındaki bazı etkileyici rakamları da paylaşmak gerek. Bir araştırma şirketinin çalışması, yalnızca 2020'nin ilk çeyreğinde Instagram’ın, Facebook'tan 16 kat daha fazla etkileşime sahip olduğunu ortaya koydu. Dolayısıyla Instagram, gerek kişisel profiller için gerekse de firmalar için büyük bir vitrindir.

Çıkartmalar: Hedef Kitlenizle İletişim Kurmanın İyi Bir Yoludur

İlk ve pratik adım, çoğu insanın etkileşimde bulunmaktan hoşlandığı özellikleri kullanmaktır yani: çıkartmalar. Burada, takipçilerinin katılabileceği sorular ve anketler gibi, en çok etkileşimi yaratan iki yöntemden bahsedilecektir.

Soru etiketlerinde, belirli bir şey hakkında veya kendi hayatınız hakkında daha fazla konuşmaya açık olduğunuzu gösterin. Bu da çok fazla etkileşim yaratır. Ayrıca, bir takipçinin sorusunu yanıtlarken, yine bunu kullanabilirsiniz.

Anket etiketlerini kullanmayı ihmal etmeyin. Bunu yaparken de tartışmalı konulardan kaçının çünkü bu, takipçilerinizden bazılarının katılımını geri çekmesine yol açabilir.

Gönderilen mesajları yanıtlayın

İyi hikayeler, DM kutunuzda bir dizi etkileşim sağlar. Esas olarak burada bahsedilen temel nokta basit ve pratiktir. İnsanlarla ne kadar çok etkileşim kurarsanız, içeriğinize o kadar çok yanıt vermelerini mümkün hale getirirsiniz.

Bu, örneğin takipçilere gösterilen ilgi nedeniyle, akışınız ve IGTV'niz için daha fazla ilgi oluşturmanın yanı sıra, etkileşimlerin katlanarak artmasına neden olur.

Diğer İpuçları

Hikayelere katılımı artırmak istiyorsanız, yukarıda bahsettiklerimize ek olarak bazı diğer yöntemleri de tercih edebilirsiniz. Bunlar:

Bir hikayesi olan bir dizi öykü oluşturun. Örneğin bu; hedef kitlenizle alakalı bir konu hakkında konuştuğunuz ‘sonraki hikayelerde daha fazlasını görün' şeklinde olabilir.

- Takipçinizin, sesli dinlenmesi gereken bir hikayeyi paylaştığınızda, hikayenizdeki derinliği artırmak ve sonuç olarak katılımınızı genişletmek istediğinizde her zaman 'Sesi Aç' simgesini koyun.

- Periyodik olun: Hikayelerinizi belirli aralıklarla yayınlamaya çalışın.

Dilerseniz, SMM Panel hizmetleri ile takipçi, beğeni veya yorum satın alarak, Instagram hesabınızı bir influencer hesabının sahip olacağı etkileşim seviyesine kolaylıkla çıkarabilirsiniz.