+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Hesabı Geçici Olarak Devre Dışı Bırakmak: Nasıl Yapılır?

Instagram Hesabı Geçici Olarak Devre Dışı Bırakmak: Nasıl Yapılır?

2022-11-29 07:20:04

Instagram Hesabı geçici olarak devre dışı bırakmak birkaç adımla kolayca gerçekleştirilebilir. Verilerinizi kaybetme riskini almak istemiyorsanız, bu kararın dikkatli olması gerektiğini unutmamak gerekir. Bu nedenle, bu yazıda size bu işlemi nasıl zorluk çekmeden ve hesabınızı silmeye son vermeden nasıl gerçekleştireceğinizi anlatacağız.

Instagram Hesabı Nasıl Geçici Olarak Devre Dışı Bırakılır?

İstediğiniz şey Instagram'dan bir süreliğine uzaklaşmaksa veya hesabınızı silip silmemek konusunda şüpheleriniz varsa, kişisel profilinizi geçici olarak nasıl devre dışı bırakacağınızı bilmek ilginizi çekebilir. Hesabınızı devre dışı bırakmanın en kolay yolunun Instagram web sitesinden geçtiğine dikkat edilmelidir.

Instagram'ı Geçici Olarak Devre Dışı Bırakma Adımları

İlk olarak, geçici bir devre dışı bırakma talebinde bulunmak için bir dizi adımı izlemenin şart olduğunu unutmamalısınız; Profilinizi kaybetmeden bu sosyal ağdan dinlenebilmeniz için aşağıda bahsedeceğiz.

Instagram hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakmak için Instagram web sitesine girmelisiniz.

İçeri girdikten sonra Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekir.

Profilinize girmek için pencerenin sağ üst köşesinde bulunan fotoğrafınıza tıklamanız yeterlidir.

Profilinize girdiğinizde, kullanıcı adınızın yanında bulunan ve "profili düzenle" yazan düğmeyi tıklayın.

Aşağı kaydırın ve yazan düğmeyi tıklayın: Hesabımı geçici olarak devre dışı bırakın.

Düğmeye tıkladığınızda bir açılır menü göreceksiniz, burada hesabınızı neden devre dışı bıraktığınızı belirtmeniz gerekecek.

Nedeninizi seçtikten sonra, bu seçeneği şifrenizle tekrar onaylayacak ve şu seçeneği tıklayarak onaylayacaksınız: Hesabımı geçici olarak devre dışı bırak.

Sayfadayken açılır menüden hesabınızı neden devre dışı bıraktığınızı seçin; daha sonra hesabımı geçici olarak devre dışı bırak yazan mavi düğmeye basmanız gerekir. Hesabınızı devre dışı bırakacağınızdan emin olup olmadığınızı ve kabul etmeniz gerekip gerekmediğini soran bir pencere açılacaktır.

Öte yandan, hesabınızı devre dışı bırakmak tüm verilerinizi yalnızca geçici olarak gizler; bu yalnızca Instagram hizmetlerini tekrar kullanmaya karar verene kadar. Sadece erişim verilerinizle giriş yaparak hesabınıza sorunsuz girebileceksiniz.

Hesabınızı devre dışı bırakmaya karar verdiyseniz, tüm verilerinizi indirmek için bir dakikanızı ayırın; platformda bulunan fotoğraflar ve videolar dahil.

Bu talebinizi web tarayıcınızdan veya Instagram mobil uygulamasından yapabilirsiniz . Ancak, verilerinizi indirmeyi talep ettiğinizde, Instagram hizmetinin verilerinizi derlemesi birkaç saat sürebileceğinden ve bu nedenle size hemen indirmeniz için erişim izni verebileceğinden bu işlem anlık olmayacaktır.