+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook’tan Takipçilerimi Nasıl Görebilirim?

Facebook’tan Takipçilerimi Nasıl Görebilirim?

2022-10-20 09:05:16

Facebook, insanların başka insanlar ile iletişim kurmasını sağlayan ve hızlı bilgi akışını sağlayan bir sosyal medya platformu olarak görev yapmaktadır. Facebook bir grup öğrenci tarafından kurulmuştur. İlk kurulduğu zamanlar da ise sadece Harvard Üniversitesi’nde ki öğrenciler için hizmete sunulmuştur. İlk başlarda Boston civarında okulları içinde yer alan okulları kapsıyordu. Daha sonra ise tüm okulları kapsadı. Günümüzde ise yaklaşık 5 milyardan fazla kullanıcısı bulunmaktadır.

Facebook Ne Zaman Kuruldu?

Facebook, Mark Zuckerberg ve arkadaşları tarafından 4 Şubat 2004 tarihin de kurulmuş olan bir sosyal medya platformudur. Bu platform Eylül 2006’dan itibaren 13 yaş üstü herkesi üye olarak kabul etmeye başladı.

Facebook Neden Önemlidir?

Facebook popüler olmasının yanı sıra ise yoğunlukla tercih edilen bir dijital pazarlama ortamı da denilmektedir. Facebook, kullanıcı sayısının fazla olmasından ötürü dijital pazarlama oranı yüksektir.

Facebook Hedefi Nedir?

Sosyal medya platformu olan Facebook’un nihai hedeflerinden biri, reklam yapmak ve reklam sonucunda pazarlama yapmasıdır. Bu pazarlama işi genel olarak takipçisi yüksek olan kişiler bu hedef kolaylık ile gerçekleştirebilmektedirler.

Facebook Takipçi Nedir?

Birisini ya da bir sayfayı takip ettiğiniz de bu kişi veya sayfa güncellemesini ana sayfamız da rahatlıkla görebiliriz. Eğer, bir sayfayı beğenirsek sistem algoritması o beğeniye benzer olan her şeyi önümüze sergiliyor. Bu sergileme sonucun da ise takip etmemiz kolaylaşıyor. Sıklıkla sorulan diğer soru ise Facebook'tan takipçilerimi nasıl görebilirim? sorusu akla geliyor.

Facebook’tan Takipçi Görme Nasıl Olabilir?

Facebook’tan takipçilerimi nasıl görebilirim? Ve sizi takip eden kişilerin listesini görmek için aşağıda ki adımları yapmak gerekmektedir.

Bu adımlar;

  • Öncelikle internet tarayıcısından ya da mobil uygulamalar üzerinden uygulamayı açılır.
  • Üç yatay çizgiden oluşan simgeye tıklayınız.
  • Daha sonra sayfada çıkan adınız ve soyadınız çıkacaktır. O butona tıklamanız gerekmektedir.
  • Daha sonra sayfayı aşağı kaydırıp hakkında sekmesine dokunmanız gerekir.

Sizi takip eden kişileri görmek için hakkında sekmesinde ki üst kısmında olan kişisel bilgiler bölümünde görüntülenir. Takipçilerimizin tam listesini görmek için takipçiler sayfasını açmak için o sekmeye tıklamak yeterli olacaktır.

Bu adımların sonunda ise, bir sosyal medya platformu kullanıcısının Facebook’tan takipçileri görerek onu kimlerin takip ettiğini görmesi rahatlıkla görülmektedir.

Dolayısıyla milyarlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformun herkese rahat, kolay, hızlı bir şekilde bilgi paylaşımı ve iletişimi sağlamayı kolaylaştırıyor. Günümüzde ise milyarlarca kullanıcısı olan bu platformun sağladığı kolaylıklar ile tercih ediliyor olması insanlar için büyük kolaylık sağlamaktadır.