+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook’ta Yüksek Beğeni Alma: Sayfalarınızın Etkileşimini Katlayın

Facebook’ta Yüksek Beğeni Alma: Sayfalarınızın Etkileşimini Katlayın

2022-09-17 13:57:11

Facebook’ta yüksek beğeni alma: Bir Facebook sayfası işinizin daha fazla satış yapmasını sağlayabilir mi? Bugün dünyada en çok kullanılan sosyal ağın sahip olduğu rolü daha iyi anlamak için bu soruyu sormak gerek.

Önce nereye odaklanmalı: sayfadaki beğeniler mi yoksa gönderilerdeki beğeniler mi?

Facebook'ta alabileceğiniz 2 tür beğeni olduğunu biliyoruz: Facebook gönderilerinizdeki beğeniler veya Facebook sayfanızdaki hayranlardan ve takipçilerden gelen beğeniler.

Her iki beğeni türü de önemlidir. Aslında birbirleriyle doğrudan bir ilişkileri var:

Gönderilerde ne kadar çok beğeni alırsanız, sayfanızda o kadar çok beğeni alırsınız;

Sayfanızda ne kadar çok beğeni alırsanız, gönderilerde o kadar çok beğeni alabilirsiniz.

Beğenileri Artırın


Uzun bir süre, sayfalardaki beğeniler, Facebook'taki her bir kişinin zaman çizelgesini oluşturan ana faktördü. Ancak zamanla bu dinamik değişti. Facebook'ta etkinliklerin yanı sıra reklamlar giderek daha fazla öne çıkmaya başladı.

Ancak pratikte, birisi tüm yayınlarınızı, yorumlarınızı takip ettiğinde ve sık etkileşim kurduğunuzda bu, sosyal ağın algoritmaları tarafından dikkate alınır ve marka profilinizi zaman çizelgelerine belirgin bir şekilde yerleştirebilirler. Öyleyse önce neye odaklanmalıyız?

Etkileşimin önemi nedeniyle, gönderilerinizde Facebook'ta nasıl beğeni toplayacağınıza odaklanmanız önerilir. Bu durumda, ana yol, profilinizi takip etmekle ilgilenen insanların olmasını sağlamak için katılım sağlayan çok alakalı gönderiler oluşturmaktır.

Bir Facebook Sayfası Sonuçlarınızı Nasıl İyileştirebilir?

İçeriğinizi tüketen ve ürünlerinizi veya hizmetlerinizi satın alma profiline sahip olan herkes genellikle Facebook kullanıyor mu? Bu araştırmayı müşteri tabanınızla yaptınız mı? Cevaplar evet ise, evet diyebiliriz. Facebook, dijital pazarlama eylemlerinde doğru kitleyi çekerek sonuçlarınızı iyileştirebilir.

Bu anlayıştan sonra, bir Facebook işletme sayfasının sonuç üretmedeki temel avantajları şunlardır:

Sitenize Artan Trafik

Güçlü ve ilgili bir Facebook hayran kitlesine sahip olmak, sitenize gelen trafikteki artışla doğrudan ilgilidir.

Sosyal ağların, takipçilerinizin şirketinizi tanıması için harika bir temel olabileceğini unutmayın ve bu nedenle, bu kitleyi müşterilere dönüştürebilmeniz için web sitenizi hedeflemek çok önemlidir.

Potansiyel Satış Yaratma

Facebook işletme sayfanız aracılığıyla pazarlama yapmak, en iyi şekilde müşteri yaratma değil kitle oluşturma ile çalıştığından, Facebook hayranlarınızı daha fazla dönüşümle sonuçlanan açılış sayfalarında tekliflere yönlendirmek kolaydır. Ayrıca SMM Panel hizmetleri ile yüksek hayran kitlelerine ulaşmanız da mümkün olmaktadır.