+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook Video Nasıl İndirilir?

Facebook Video Nasıl İndirilir?

2022-10-21 11:02:30

Facebook, instagram uygulamasının ardından dünyada halen en çok kullanılan ve en fazla kullanıcısı olan sosyal medya uygulamalarından bir tanesi olduğu bilinen facebook video nasıl indirilir? Sorusu da birçok insan tarafından merak konusu oldu. Amerika Birleşik Devletleri Başkanlık seçimleri esnasında kişisel bilgileri belirli şirketlerle paylaştığı için çok fazla olumsuz tepki alan Facebook, o günden bu zamana kadar data koruma konusunda ciddi adımlar attı.

Sosyal medya uygulamaları içerisinde en fazla videolu içerik paylaşımı yapmaya imkan sunan Facebook uygulamasında video indirme işlemi ise herkes tarafından ayrıntılı bilinmeyen, doğru yöntemler kullanılmadığı zamanlarda ciddi sıkıntılara neden olan bir konudur.

Facebook Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?

Facebook uygulamasında video indir adında bir çok internet ve mobil uygulama olmasına rağmen bu uygulamaların büyük bir bölümü hiç bir fayda sağlamamaktadır. Facebook, uygulamasında paylaşılan videoları normal şartlar adı altında direk internet veya uygulama üzerinden indirmeye izin vermiyor. Videoları indirmek veya kaydetmek için farklı programlar, eklentiler veya uygulamalar kullanmanıza ihtiyaç duyabilirsiniz.

Programla Facebook Videoları İndirilir Mi?

Çevrim içi internet sitesi uygulamalarında indirmek istediğiniz herhangi bir kategoride yer alan içeriği facebook uygulamasından video linkini kopyalayıp kullandığınız programdaki arama motoruna yapıştırmanız yeterli olacaktır.

Facebook'tan Programsız Video İndirme Yolları

Bu yöntem ile basitçe facebook uygulamasında videolarını indirebilir, kaydedebilir ve sevdikleriniz ile dilediğiniz zaman paylaşabilirsiniz.

Facebook platform üzerinden video indirmek için öncelikle indirmek istediğiniz videoyu bulununuz.

Herhangi bir program ihtiyaç duymadan facebook üzerinden video indirebilmek için internet tarayıcının bize verdiği imkanlardan yararlanıyoruz. Yani indirmek istediğiniz video üzerine tıklayın. İndirmek istediğiniz video üzerine geldiğiniz zaman video oynamaya başlar ve video oynamaya devam ettiği zaman video üzerine sağ tıklayın.

Video linkini tarayıcınıza yazın ve daha sonra facebook sayfanıza geri dönüş yapınız. Bu sayfadaki indirmek istediğiniz video türünü seçin ve yeniden oynatmaya başlayın. Video üzerine gelip sağ tuşa ıkladığınızda karşınıza farklı seçenekler çıkacaktır. Bunların içerisinde yer alan video olarak kaydet seçeneğine tıklayınız ve indirmek istediğiniz cihaza kayıt ediniz.

Bunun yanında zararlı programı oluşturan kişiler sizin kişisel bilgilerinize erişebilir ve hesaplarınızı ele geçirebilir. Bu konuda çok dikkatli olmalısınız ve virüs programı kullanmalısınız.