+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır? – Facebook Şifremi Unuttum

Facebook Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır? – Facebook Şifremi Unuttum

Facebook şifre sıfırlama, kullanıcıların karşılaştığı sorunlar arasında yer alıyor. Çeşitli nedenlerle şifresini unutan kullanıcılar, böyle durumlarda kişiler hesaplarına erişemez ve gerekli işlemlerini yapamazlar.

Sosyal medya, çoğu kişinin ve markaların aktif şekilde kullanmakta olduğu platformlar bütünüdür. Bu platformların en başında dünyada en çok kullanılan, en popüler olan ve teknoloji devi olarak herkes tarafından bilinen  ‘Facebook’ gelir. Kullanıcılar çeşitli sebeplerden dolayı Facebook şifrelerini unuturlar ya da hatalı hesap bilgileri ile giriş yaptıklarında sistem uygulamaya girmez.

Facebook Şifre Sıfırlama Adımları Nelerdir?

Bunlara ek olarak uygulama şifrenizi otomatik olarak kayıt altına almamış olabilir. Uygulamaya tekrar girebilmek için çeşitli doğrulama basamaklarından geçmeniz gereklidir. Facebook şifresini unutan kullanıcılar hesaplarına girebilmek için hangi maddeleri yerine getireceklerini merak ederler.

İlk olarak akıllı telefondan ya da bilgisayardan uygulamayı açmak gerekir. Uygulama açıldıktan sonra öncelikle küçük harflerle yazılmış olan ’hesabını mı unuttun?’ seçeneğine tıklanır. Ardından sahibi olunan telefon numarası ve ya e-posta adresi sorulur.

Kişinin sisteme gerekli bilgilerini girmesi ardından devam tuşuna basılması gerekmekte. Yazılan bilgiler sayesinde Facebook profil fotoğrafınız ile birlikte hesap isminiz gözükecektir. Bunların yanı sıra Facebook şifre sıfırlama işlemi kullanıcıların cep telefonu numarasıyla da gerçekleştirilebilir.

Cep telefonu numarası ya da e-posta adresinin, gerekli bölüme yazılmasından sonra devam tuşuna basılması gerekiyor. İşlem sonrasında sahip olunan cep telefon numaralarına altı haneli kod gelmekte. Gelen altı haneli kodun açılan sayfada hatasız şekilde girilmesi gerekiyor. Girilen koddan sonra  devam butonuna basılması gerekiyor. Ardından Facebook yeni bir şifre belirlenmesini isteyecektir. Şifreniz en az altı karakter uzunluğunda harf, noktalama işaretleri ve rakamlardan oluşan güvenli şifre formunda olmalıdır.

Güvenli Bir Şifre Belirlemelisiniz

Yeni şifre belirledikten ve ilgili yere girildikten sonra Facebook uygulamasına sorunsuz erişebilirsiniz. En önemli hususlardan bir tanesi de üye olurken verilen bilgilerin doğru şekilde paylaşılmasıdır. Yanlış verilmesi ya da hatırlanamıyor olması hesabınızın tekrardan geri alınmasını mümkün kılmayacaktır. Bu tür olumsuzluklarla karşılaşmamak için hesap oluştururken çok dikkatli olmak gerekir. Facebook hesapları kişiye özel olarak hazırlanmıştır, çalıntı ihtimaline karşı şifrelerin üçüncü kişiler ile paylaşılmaması gerekir.

Bu bilgilerin yanı sıra, Facebook hesabınızı veya sayfanızı daha yukarılara taşımak için SMM Panel hizmetlerini inceleyebilirsiniz.