+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook Şifre İşlem Adımları Nelerdir?

Facebook Şifre İşlem Adımları Nelerdir?

2022-11-06 19:21:30

Facebook, Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağlardan birisi olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcı sayısının günden düne artarak devam popüler uygulama son zamanlarda yaptığı güncellemeler ile güvenlik önlemlerini daha üst seviyelere çıkarmıştır. Şiflerini ve hesap bilgilerini unutan kullanıcıların giriş yapabilmeleri için çeşitli doğrulama adımlarının gerçekleştirmeleri gerekir. Herkesin çok merak ettiği facebook şifre işlem adımları nelerdir? hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

Şifre Değiştirme İşlemleri

Facebook ilk sürümünden günümüze kadar kayıt oluşturan kişilerden bazı bilgiler isteniliyor. Kayıt sırasından kişinin adı, soyadı, cep telefonu numarası, e-posta, şifre, doğum tarihi ve cinsiyet bilgilerin doğru ve eksiksiz girilmesi gerekir. Bu bilgiler sayesinde kişi uygulamaya kolay bir şekilde giriş yaptığı gibi şifre işlemlerini de rahatlıkla yapabilir. Şifre değiştirme için yapılacak adımlar şunlardır.

Facebook uygulamasında bulunan sağ üst kısım simgesini tıklayın.

Ayarlar ve gizlilik seçeneğini seçtikten sonra ayarlara gidin.

Güvenlik ve giriş kısmını tıklayın.

Şifre değiştir yanında yer alan düzenle kısmına girin.

Mevcut şifrenizi ve yeni şifrelerini girerek kontrol edin.

Yapılan değişiklikleri kaydedin.

Ayrıca Facebook uygulamasına giriş yapmış olan ve şifresini unutan kişiler için şifre değiştir altında yer alan şifremi unuttum seçeneğini tıklayarak şifrelerini kolayca yenileyebilirler.

Şifre Yenilenme İşlemleri

Facebook uygulamasına giriş yapmayan şifre yenilenmesi bazı adımlar bulunuyor. İlk olarak hesabını bul sayfasına giriş yapılarak hesaba kayıtlı cep telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcı adı girildikten sonra ara kısmı tıklanması gerekir. Bu işlemde sonucunda ekranda gelecek talimatları izleyerek şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Facebook Şifresini Unutanlar Şifre İşlemleri

Facebook uygulamasına giriş yapmak için şifrenizi otomatik kayıt etmemiş veya bazı nedenlerden dolayı şifreye erişim sağlamıyorsa şifre unuttum yazısına tıklayarak işlemleri başlatabilir. Şifre yenilenmek için gönderilen doğrulama kodunun doğru bir şekilde girilmesi ile yeni şifre edinebilir.

Güvenilir Kişiler Listesi Yardımıyla Şifre Yenileme

Facebook hesabına giriş yapamayanlar için bir diğer şifre yenileme işlemi de güvenilir kişiler listesi yardımı ile şifre oluşturmadır. Hesapta oluşturulan güvenilir kişi listesi ile kolay bir şekilde oluşturulabilir. Eğer güvenilir kişi listesi yok ise bunu Facebook'un ayarlar kısmından oluşturma imkanınız da bulunuyor.