+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook Sayfa Yöneticilerine Yönelik İpuçları – Facebook Sayfa Yönetimi

Facebook Sayfa Yöneticilerine Yönelik İpuçları – Facebook Sayfa Yönetimi

2022-09-15 14:46:38

Facebook sayfa yönetimi, rekabetin yoğun olduğu bir platformda işletmeler açısından büyük öneme sahiptir. Burada yer alan ipuçları ile sayfalarınızı çok daha efektif bir şekilde yönetebilecek ve rakiplerinizden sıyrılabileceksiniz.

Facebook'ta Takipçi Sayacı Nasıl Etkinleştirilir?

Başlamak için, “gönderiler” sayfasında “beni kimler takip edebilir” satırındaki “herkese açık” seçeneğini işaretleyerek, insanların sizi Facebook'ta takip edebileceklerinden emin olmanız gerekir. Daha sonra, profilinizin ana sayfasına eriştiğinizde takipçi sayacının görünüp görünmediğine bakın. Henüz takipçi sayacı aktif olmamışsa, hesap ayarlarınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekir. Bunun için gerekli adımlar aşağıda açıklanmıştır.

Profilinizdeki arkadaşlar seçeneğine girin.

Yönet seçeneğine tıklayın ( arkadaş listesi tablosunun üzerindeki kalem simgesi) ve ardından “gizliliği düzenle”ye tıklayın.

Açılan pencerede arkadaşlar ve takipçi Listesi seçeneklerinde herkese açık seçeneğini seçtikten sonra kaydedin.

Adımları tamamladınız. Artık profiliniz takipçi sayacını gösteriyor olmalıdır. Ana sayfaya giderek kontrol edebilirsiniz.

Facebook'taki Fotoğrafların Veya Gönderilerin Bağlantısını Nasıl Kopyalayacağınızı Öğrenin

Bir fotoğrafın veya Facebook gönderisinin bağlantısını kopyalamanız mı gerekiyor? Bunun için en basit yolu bu yazıda keşfedebileceksiniz. Bu işlemi bilgisayarda yapmak kolaydır. Kopyala ve yapıştır fonksiyonu bilgisayar üzerindeyken herhangi bir gönderinin bağlantısını kopyalamak istediğinizde bunu son derece basit bir şekilde yapabilmenizi mümkün kılar. Ünlü CTRL + C, CTRL + V komutlar, mobil telefonlarda bulunmuyor. Bu nedenle de aşağıdaki bazı ipuçları faydalı olabilir.

Çoğu uygulama, gönderinin bağlantısını kopyalamanıza izin verir.  Bunu yapmak için "Bağlantı adresini kopyala"yı tıklamanız yeterlidir. Ardından farklı bir yerde paylaşmak istediğiniz veya sadece kaydetmek istediğiniz bir gönderinin bağlantısını kopyalamış olacaksınız.

Buna ek olarak, herhangi bir Facebook gönderisini yararlı bulduysanız ve kaydetmek istiyorsanız, Facebook’un “kaydet” özelliğinden yararlanabilirsiniz. Mobil uygulamalarda ve tarayıcı sayfasında bulunan bu özellik ile herhangi bir gönderiyi, zahmetsiz bir şekilde kaydetmeniz mümkündür. Kaydedilen gönderilerinize daha sonra ulaşmak isterseniz, “kaydettiklerim” bağlantısını kullanabilirsiniz.

Facebook sayfalarınızın etkileşim ve beğenilerini artırmak istiyorsanız, SMM Panel hizmetlerini inceleyebilirsiniz. Bu hizmetler ile yüksek takipçili sayfalara sahip olabilirsiniz.