+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook Insights Nedir Ve Çevrimiçi Pazarlamaya Nasıl Katkıda Bulunur?

Facebook Insights Nedir Ve Çevrimiçi Pazarlamaya Nasıl Katkıda Bulunur?

2022-11-08 11:42:18

acebook Insights, sayfa yönetimine önemli katkılar sunan bir araçtır. Facebook’un, pazarlama stratejilerinizi optimize etmek için sunduğu farklı araçlardan yararlanarak markanızın internetteki varlığını geliştirmek için uygun bir ortam oluşacaktır.

Facebook Insights: İdeal Segmentasyon Aracı

Henüz bilmeyenler için Facebook Insights, reklamlarının ve bütçelerinin çabasını en üst düzeye çıkarmak isteyen kullanıcılar için ünlü sosyal platformun sunduğu segmentasyon araçlarından biridir. Bunun nesi bu kadar özel? cevap: farklı hedef kitleye hitap etme yeteneği.

Bu, yaş, konum, cinsiyet, ilgi alanları, internet bağlantıları ve dilin, segmentasyonda bir parametre görevi görmesi ve bu da üç tür kitle anlamına gelir:

Ana hedef kitle: Bu işlev, Facebook tarafından toplanan algoritmalardan ve bilgilerden türetildikleri için, sunulan ürün veya hizmetleri satın alma veya sözleşme yapma konusunda en büyük potansiyele sahip, doğru veriler olma güvenine sahip kitleleri gösterir.

Kişiselleştirilmiş kitle: Mevcut bilgilerden yararlanarak, bu işlev reklamları tanıdığınız veya daha önce etkileşimde bulunduğunuz kişilere yönlendirmeye odaklanır.

Benzer kitleler: Bu, kişiselleştirilmiş kitlelerin ve platformun otomatik olarak hedeflediği reklamların birleştirilmesinden kaynaklanan yeni kitlelerle ilgilidir.

Dijital Çağdaki "4P pazarlama" Facebook İçin İdealdir

Pazarlama için biraz zaman harcamış olanlar, ticari karma stratejinin değerini ve onu oluşturan dört değişkeni, hedeflere ulaşma söz konusu olduğunda müttefik olarak kabul ederler; Soru şu ki, konsept bir sosyal medya planına uygulanabilir mi? kesinlikle evet,   sadece onu çevrimiçi dünyaya uyarlamanız gerekiyor.

Ürün: Ne satılır ya da sunulursa sunulsun, ürün, günümüzde Facebook üzerinden içerik ve formatla temsil edilmesinin farkıyla, dijital çağda pazarlama kampanyasının önemli bir parçası olabilmektedir. Çünkü Facebook, farklı özellikleri öne çıkarmak için en geniş çeşitliliği sunan platformlardan biri.

Fiyat: Facebook ve diğer sosyal platformların bir satış kanalı olarak kullanılması operasyonel maliyetleri düşürmekte, bu da fiyatın uygunluğuna ve sunulabilecek cazip tekliflere değer veren tüketici için bir kazançtır.

Satış noktası: Hiç şüphe yok ki E-ticaret, satın alma sürecini basitleştirmiştir. Ayrıca şirket sahipleri Facebook Marketplace'in gücünden de yararlanma şansına sahiptir. Ayrıca SMM Panel servisleri ile işletmenizi büyütmeniz de mümkün olacaktır.