+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook Hesabı Nasıl Açılır?

Facebook Hesabı Nasıl Açılır?

2022-12-08 09:58:35

Facebook hesabı nasıl açılır?

sorusunun cevabı oldukça basit komplike olmayan bir dizi işlemi gerektirmektedir. Öncelikle Facebook hesabına sahip olabilmek için internet bağlantısına ve akıllı bir cihaza sahip olmak gerekir. Daha sonra arama motorundan Facebook aratılarak kendi resmi sitelerine giriş yapılır. Giriş yapılmasının akabinde üye ol butonun tıklanarak e-posta adresi ve şifre oluşturulur. Hesap bu yollar izlendiğinde açılacaktır.

Facebook Nedir?

Facebook bilinen en eski gelişmiş sosyal medya platformudur. İnsanların bir araya gelerek paylaşımlarda bulunmasını ve özel ortamlarda konuşulmasını sağlamaktadır. Ayrıca paylaşılan gönderilerin altın yorum yapılabilir ve beğenilebilen paylaşımlar beğenildi butonuna tıklanarak karşı tarafa belirtilebilir. Tanıdıklar Facebook’ ta bulunarak arkadaşlık isteği gönderilir. Karşılıklı takipleşme sağlanır. Birçok medya kuruluşundan farklı olarak canlı yayın açma özelliği sayesinde yayın yapılabilir. Facebook uygulaması üzerinden birtakım oyunlar oynanabilir ve bu oyunlar sırasında kurulan arkadaşlıklar devam ettirilebilir.

Facebook’ un Kuruluşundaki Amaç Nedir?

Yıllar önce üniversite arkadaşları ile yeterince sosyalleşemediğini düşünerek buna bir çare üretmeye çalışan bir grup arkadaşın kurması ile bugün ki Facebook ortaya çıkmıştır. Kurucusu tek bir öğrenci olup daha sonra arkadaşları ile beraber uygulamanın gelişmesini sağlamışlardır. Başlangıçta sadece üniversite bünyesinde kullanılan Facebook kısa sürede dünyaya açılmayı başarmıştır.

Facebook Güvenilir mi?

Facebook dünya üzerinde en çok tanınan ve en fazla kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformudur. Kullanıcısı ve ana merkezi bellidir. Bu sebeple güvenilir bir mecradır. Kendi bünyesinde bulunduğu ayarları sayesinde kişilerin kendi sayfalarının gizliliğini sağlayabilmelerine olanak verir. Bilinen birçok sosyal medya platformu da kendi bünyesi altında çalışmaktadır. Bu bakımdan da güven hissiyatı oluşturur.

Facebook Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Facebook uygulaması en eski medya platformlarından bir olması sonucu zaman içerisinde birçok yeniliği kendi bünyesinde barındırmıştır. Avantajlarından bazılarını şu şekilde sıralamak mümkündür;

Eski dostlar ya da tanıdıklar rahatlıkla bulunabilir

Kişilerle özel ortamda mesajlaşılabilir

Sevenlerine güzel paylaşımlarda bulunulabilir

Kısa videolar yüklenebilir

Kendine ait özel profil oluşturulur

Canlı yayınlar açılabilir, açılan canlı yayınlara katılım sağlanabilir

Facebook üzerinden oyunlar oynanabilir

Para kazanılarak ek gelir sağlanabilir

Reklam verilebilir

Facebook hem eğlence hem de iş amaçlı kullanılabilir olması bakımından oldukça avantajlıdır.

Facebook Uygulaması Üzerinden Nasıl Para Kazanılır?

Facebook üzerinden para kazanabilmek için birkaç yöntem vardır. Öncelikle reklam alarak para kazanılabilir. Fakat reklam almak için gereken en önemli şey yeterli takipçi sayısına ulaşıldıktan sonra gönderilerin beğenilerinin, yorumlarının ve izlenmelerinin yüksek olmasıdır. Tüm bu şartlar sağlandıktan sonra reklam alabilme olasılığı da yükselecektir. Ayrıca Facebook üzerinden canlı yayın yaparak da para kazanılabilir. Fakat yine aynı şekilde canlı yayına katılımcı sayısının belli bir sınırım üzerinde olması gerekmektedir.