+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook Gönderilerinize Daha Fazla Beğeni Çekmek: Nasıl Yapılır?

Facebook Gönderilerinize Daha Fazla Beğeni Çekmek: Nasıl Yapılır?

2022-11-08 07:59:42

Facebook gönderilerinize daha fazla beğeni elde etmeyi planlıyorsanız, bu yazıda ihtiyaç duyacağınız ipuçları açıklanacaktır.

Facebook’ta Daha Yüksek Beğeni Almak İçin Neler Yapılmalıdır?

Sık sık paylaşın, ancak bunu kötüye kullanmayın. Düzenli bir Facebook kullanıcısı olduğunuzda, sosyal ağ, yayınlarınızın ilk olarak arkadaşlarınızın zaman çizelgesinde gösterilmesine izin vererek onların düşüncelerinizi veya fikirlerinizi görmelerini ve onlara tepki vermelerini kolaylaştırır.

Yorumlarınız ne kadar yüksek görünürse, yorumların beğenilme şansı o kadar artar. Suistimal etmemeyi unutmayın ve günlük yayınların sayısı arasında dikkatli olun. Çünkü sizi okumaya özen gösteren insanları sıkabilirsiniz.

Başkalarının gönderileri gibi. Sadece beğeni almanızı beklemeyin, çünkü bu diğer insanlar geri bildirim almayı bekliyor. Şüphesiz daha pek çok kişi durumlarınızı ve gönderilerinizi beğeniyor ve sırf çok yakın olmadıkları ve bunun size garip gelmesini istemedikleri için sizi sevmekten kaçınıyor; İlk adımı kendiniz atarak bu mesafeyi ortadan kaldırın.

Günün stratejik saatlerinde yayınlayın. Genel olarak, her sosyal ağ, kendisine bağlı daha fazla sayıda insanın bulunduğu yoğun saatlere sahiptir, bu nedenle bu saatlerde yayınlarınızı görme olasılığı katlanarak artar.

Beğenilerinizi en üst düzeye çıkarmak için zaman akışındaki alışkanlıklarına ve Facebook'a bağlı en çok sayıda yayın veya arkadaş gördüğünüz kişilere dikkat etmelisiniz. Çoğu zaman beğeni miktarı, yayın kalitesinden çok günün saatiyle ilgilidir.

Daha basit bir ifadeyle, Pazartesi günü saat 12: 00'deki bir gönderi, Pazar günü saat 18: 00'de yayınlanan bir gönderi ile aynı etkiye sahip olmayacaktır.

Dünyada olup bitenlerle ilgili ilginç içerikler yayınlayın veya sadece arkadaşlarınız arasında etkileşime izin veren yorumlar gönderin. Facebook profilinizde görüşler, şüpheler veya sadece başkalarının üzerinde fikir alışverişinde bulunmasına izin veren bir gönderi gibi etkileşimli içerik yayınladığınız sürece, yalnızca ruh halinizi paylaştığınız bir gönderiden daha fazla beğeni alırsınız.

Arkadaşlarınızla etkileşim kurmanın bir sosyal ağ olduğunu unutmayın, kendinizi sadece hayatınız ve nasıl hissettiğiniz hakkında konuşmakla sınırlamayın.

Kısa yayınlayın, çok uzun gönderiler paylaşmayın. Elbette arkadaşlarınız veya sizi düzenli olarak okuyan kişiler, kendilerini eğlendirmek, çevreleri hakkında kısa bilgiler elde etmek ve zaman akışlarına 'yüzeysel bir göz almak' için Facebook'a giriyorlar. Çok uzun süreli yayınlar yaratırsanız empati yaratmazsınız, tam tersine başkalarının yorumlarınızı okuması için tembellik yaparsınız. Ancak dilediğiniz an SMM Panel hizmetleri ile gönderilerinize çok daha yüksek beğeniler çekebileceğinizi unutmayın.