+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Facebook Canlı Yayında Nasıl Çok İzlenirim?

Facebook Canlı Yayında Nasıl Çok İzlenirim?

Facebook; sosyal mecralar içerisinden ilk çıkarılmış olan, en bilinen ve küçük yaşlardan yaşlılık süreçlerine kadar geniş bir kitledeki insana hitap eden platformların başında gelir. Kullanıcı sayısının oldukça fazla olması, platformun sürekli olarak güncellemeler getirmesi ve kendini yenilemesine neden olmuştur.

Canlı yayın özelliği de yakın dönemlerde eklenen platformda, yayını düzenleyen kişinin izleyici sayısı fazla olduğunda bazı olumlu yaptırımlarla karşılaşması sağlanır. En çok maddi kazançlara ve ün oluşturmaya yönelik bu yaptırımları kazanmak için; facebook canlı yayında nasıl çok izlenirim? izlenme artarsa ne olur, hangi yöntemlerle izleyici çekilebilir, bilinerek kazançlar sağlanacaktır

Yöntemler Nelerdir?

Facebook kullanıcılarının canlı yayın içerisindeki izleyici sayılarını ve izleyicilerinin yayında kalma sürelerini artıracak olan ayrı yöntemler vardır. Canlı yayın izlenmeleri tüm yöntemlerle artırılabilir.

Bu yöntemler:

  • Canlı yayın izleyicisi ve izlenme süresini satın alma
  • Çekilişler yapılarak canlı yayında kalınmasını şart koşma
  • Paylaşımların hedef kitleye hitap ederek, onların canlı yayına çekilmesini sağlama
  • Post paylaşımlarını dikkat çekici hazırlayarak canlı yayın beklentisi oluşturma yöntemleridir.

İzlenmeyi Artırma

Canlı yayın izlenmeleri Facebook İçin artırılacakken, eğer izlenme satın alınmak isteniyorsa; Facebook canlı yayın izleyicileri ve otomatik izlenme süresi paketleri hazırlayarak satan, anında yükleme yapabilen yazılımcı firmalardan paketler alınır. Paket bedeli firmaya iletildiğinde canlı yayına bazen bot bazen gerçek izleyici gelerek izlenme süresi de izleyici sayısı da yükseltilir.

Çekilişlerdeyse baştan bir çekiliş postu hazırlanır. İlgi çeken ödül koyularak kazanma şartı olarak; canlı yayının sonuna kadar kalınması, izlenmesi ve çekilişin izleyiciler arasındakilerden seçileceği söylenmelidir. Böylece ödül alınmak istendiği için izleyici de süre de artırılır.

İzlenmenin Yararları

Facebook çok büyük bir yazılımda olduğundan dolayı, kendisini kullanan kişileri Facebook üzerinde tutan kullanıcılara ödemeler yapar. İzlenmenin on bin üzerine çıkması, para kazanılmaya başlanmasını sağlar. Ayrıca firmalar hizmet ile ürün tanıtımları, reklamlarının yapılması için izleyicisi yüksek kullanıcıları seçecektir. Bu sayede canlı yayınına katılan, izleyen diğer Facebook kullanıcılarını çeken insanlar hem fenomen olabilirler hem de para ile ücretsiz ürünler kazanabilirler.