+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Discord Ekran Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Discord Ekran Paylaşımı Nasıl Yapılır?

2022-12-08 09:57:21

Popüler çevrimiçi platformlardan biri olan discord ve discord ekran paylaşımı nasıl yapılır? hakkında sizlere detaylı bilgiler sunacağız. Discor ekranı paylaşmak isteyenlerin ilk önce platformda üyelik hesaplarını açtırmaları gerekir. Uygulama üzerinden ekran paylaşım oldukça basit ve kolay bir yapısı bulunuyor.

Discord Ekran Paylaşımı İçin Dikkat Edilecek Adımlar

Discord uygulaması üzerinden ekran paylaşımı yapmak isteyenlerin bazı adımları yerine getirmeleri gerekir. 

Bu adımları şöyle sıralayabiliriz;

İlk olarak Discord uygulamasına hesabınızla giriş yapın.

Ekran paylaşımı yapılan kişiyi arkadaşlar menüsünden seçin.

Ekran paylaşımı yapılacak kişinin kullanıcı adına tıkayarak sağ üste bulunan telefon simgesi olan alan geçin.

Sesli arama başlatarak karşı tarafının sizi kabul etmesini bekleyin.

Karşı taraftan alınan ekran görüntüyü discord ekran paylaşımı ile sonlandırın.

Yukarıda yer alan adımlar doğru bir şekilde takip edildikten sonra ''go live'' butonuna basarak paylaşma işleminde bulunabilirsiniz.

Telefondan Discord Ekran Paylaşımı

Discord kullanıcıları uygulamayı masaüstü ve browser şeklinde kullanabilecekleri gibi mobil telefon aracılığıyla İOS ve Android uyumlu telefonlara da indirilebilir. Mobil telefon sayesinde aynı zamanda discord yayın açma işleminden de yararlanabilirsiniz. Discor mobil uygulama çok fonksiyonlu olduğu için kullanıcılara birçok avantaj sağlıyor.

Mobil Uygulama Üzerinden Discord Ekran Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Bilgisayar üzerinden discord ekran paylaşımı yapılırken yer alan adımlar uygulanırken mobil uygulamalarda da bazı adımların takip edilmesi gerekir. Mobil uygulamadan Discord'a giriş yapanlar arkada listesinden ekran paylaşım yapacak kişiyi seçerek ekran paylaşmaya başlar. Mobil uygulama üzerinden Discord ekran paylaşımı oldukça kolay ve kısa oluyor.

Discord Ekran Paylaşımı Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Discord ekran paylaşımı mobil. masaüstü ve browser üzerinden bazı adımlar takip edilerek yapılabiliyor. Oldukça kullanışlı ve basit yöntemler sayesinde ekran paylaşımı yaparken aynı zamanda yayınızı izleyen kişiler tarafından görünebiliyor. Bundan dolayı discord ekran paylaşımı yapmadan yayına katılan kişilerin özel bilgilerini görmesini veya görmemesini sağlayabilirsiniz.

Discord Ekran Paylaşımın Faydaları

Discord kullanıcıları ekran paylaşımını yaptığı gibi canlı yayın hizmetinden de yararlanabiliyor. Ancak yayın açarken gereksi uygulamaların kapatılmasına ve internet hızı kontrol edilmelidir. Discord ekran paylaşımı sayesinde kişiler bulundukları yeri zaman kısıtı olmadan istedikleri zaman paylaşma imkanları bulunuyor. Ekran paylaşma işlemi oldukça basit olup herhangi bir kurulum veya programa da gerek duyulmuyor. Discord kullanıcıları istedikleri cihazlar üzerinden ekran paylaşımı yapabilirler. 

Uyumlu olan herhangi bir cihaz üzerinden kolay bir şekilde dizcor ekran paylaşımında bulunabilirsiniz. Ekran paylaşımları kaydedildiği için ileri zamanlar da gelip tekrar paylaşma durumunda bulunabilir. Ayrıca ekran paylaşım sayesinde video konferans, toplantı gibi alanlarda eğitim verilmesine de olanak sunuyor. Discord uygulaması büyük sunuculara sahip olmasından dolayı bilgi paylaşmak ve hata düzeltmek oldukça kolay oluyor. Teknik destek konusunda yeterli kapasiteye sahip Discord kullanıcılara büyük faydalar sağlıyor.