+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Dailymotion Hesabı Nasıl Kapatılır?

Dailymotion Hesabı Nasıl Kapatılır?

2022-12-02 16:46:04

Dailymotion Hesabı Nasıl Kapatılır?

 Sosyal medya paylaşım sitesi olan Dailymotion'da daha önce hesap açmış kişiler için dailymotion hesabı nasıl kapatılır? hakkında detaylı bilgiler makalemizde yer alıyor. Dailymotion uygulamasından memnu kalmayan veya hesabı olduğu halde fazla kullanmayan kişiler hesaplarını kolay bir şekilde silebilirler. Kullanıcılar hesaplarını internet sitesi üzerinden sildiği gibi mobil uygulama sayesinde de silebilir.

 Dailymotion Hesabı Ne İşe Yarar?

 Dailymotion uygulamasının sunduğu bazı avantajlardan yararlanmak isteyenler üyelik hesaplarını oluşturabilirler. Uygulama sayesinde müzik, spor, eğlence, eğitim, teknoloji, sanat ve birçok alanla ilgili video izleme şansınız bulunuyor. Fransa'da kurulan Dailymotion, Youtube kadar olmasa da hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. 

 Dailymotion Hesabı Kapatma Yöntemleri

 Sosyal medya kullanıcıları internet ortamında yer alan platformların sayısının artmasıyla alternatiflerde artmış durumda bulunuyor. Kullanıcılar beğenmedikleri bir platformdan kendi isteği başka bir yere geçebiliyor. Dailymotion kullanıcıları bazı nedenlerden dolayı hesap kapatma yöntemlerine başvurabilirler. Kullanıcıların Dailymotion hesabını kapatmak için tercih edebileceği yöntemler ise şunlardır.

 *İnternet sitesi üzerinden hesap kapatma,

 *Mobil uygulama üzerinden hesap kapatma,

 Yukarıda yer alan yöntemler sayesinde Dailymotion hesabını kapatma işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 İnternet Sitesi Üzerinden Hesap Kapatma

 Dailymotion sosyal paylaşım sitesinde yer alan kullanıcı hesaplarının kapatmak oldukça kolay bir husustur. Kullanıcılar ilk olarak site üzerinden hesap girişi yaparak oturum açmaları gerekir. Ana sayfada bulunan profil resmine gidip tıklanması halinde ayarlar kısmı gelecektir. Açılan panelde hesabı sil yazısı gelecektir. Gerekli olan bilgilendirmeler okunduktan sonra hesap işlemi sonlandırabilirsiniz.

 Mobil Uygulama Üzerinde Hesap Kapatma

 Dailymotion hesap kapatma işlemi tıpkı internet sitesi üzerinden hesap silme işlemi gibi bazı adımların takip edilmesi gerekir. Bu adımların eksik veya yanlış olması durumunda hesap kapatma işlemi gerçekleşmez. Bundan dolayı kullanıcıların ilk olarak Dailymotion'a ait mobil uygulama üzerinden oturum açmaları gerekir. Daha sonra sırasıyla kitaplık, ayarlar, hesap, hesabımı sil, evet hesabımı sil aşamalarının takip edilmesi gerekir. En son aşamada kullanıcı kendi hesap şifresini girerek hesap silme işlemini sonlandırabilir.

 Dailymotion Hesabını Kalıcı Olarak Silinmesi

 Başka platformların cazibeliği ve diğer nedenlerden dolayı bazı Dailymotion üyeleri kalıcı olarak hesap kapatma yoluna gidebiliyor. Kullanıcıların gerek daha fazla kitlelere ulaşmak gerekse umduğunu bulamadığını için bu işlemde bulunabiliyor. Hesaplarını kalıcı olarak silmek isteyenlerden web sitesi bazı adımların sağlanması şartını istiyor. Bu adımların takip edilmesi web sitede bulunan hesaplar silinir. Ancak silme işleminden sonra uygulamada paylaşılan video ve içerikler de silinmiş olur. 

 Ayrıca hesap açılırken Facebook. Instagram veya Twitter ile kayıt yapılmışsa bu hesaplardan uygulamalar kısmından erişim isteğinin de kaldırılması gerekir. Hesap kapatma işlemleri her zaman güvenli bir şekilde gerçekleştirildiği için hesap silindikten sonra herhangi bir bilgiye ulaşılmaz. Ayrıca kapatılan hesapların tekrar açılması da diye bir durum sözkonusu olmaz.