+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Dailymotion Hesabı Nasıl Açılır?

Dailymotion Hesabı Nasıl Açılır?

2022-12-02 16:45:17

Dailymotion Hesabı Nasıl Açılır?

Video paylaşım platformlarından biri olan dailymotion ve dailymotion hesabı nasıl açılır? hakkında merak edilenleri yazımızda sunacağız. Fransa'da 2005 yılında kurulan video paylaşım sitesi dailymotion'a milyonlarca kişi ziyaret ediyor. Dailymotion sitesine üye olmak oldukça basit bir durumdur.

Dailymotion Nedir?

Dünyada Youtube kadar ziyaret edilen paylaşım sitelerinden bir tanesi de Dailymotion'dur. Hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına sahip Dailymotion'da video yüklemenin birçok avantajı bulunuyor. Youtube göre daha daha fazla estetik bir telife sahip olan Dailymotion'u reklam kazancı elde etmek için sık sık tercih ediliyor. Üye olmamış kişiler üyelik işlemlerini kolay bir şekilde oluşturarak Dailymotion'a üye olabilirler.

Dailymotion Hesabı Almak İçin Takip Edilecek Adımlar

Dailymotion'a birçok farklı kategoride içerik bulunan önemli paylaşım sitelerinden sitesinden biridir. İlk olarak video izleme özelliği varken zamanla uygulamada video ekleme özelliği de eklenmiştir. Dailymotion video paylaşım sitesine üye olmak için şu adımların takip edilmesi gerekir.

İlk olarak Dailymotion'un web sitesine giriş yapın.

Ana sayfada sağ üst köşede oturum aç seçeneğini tıklayın.

Açılan ekran kayıt formu gelir.

Üyelik oluşturmak isteyenlerin karşısına 3 seçenek gelir.

Facebook, Google ve E-posta hesabı ile siteye üye olabilirsiniz.

Kayıt formunda mail adresi ve şifre belirledikten sonra devam edilir.

Yukarıda yer alan aşamalar yaptıktan sonra ''hesabım oluştur'' butonunu tıklanması halinde üyelik işlemleri bitmiş olur.

Dailymotion Nasıl Kullanılır?

Kişilerin paylaşım sitesinden yararlanılması için üyelik işlemlerinin tamamlanması gerekir. Video izlemek için herhangi üyeliğe ihtiyaç duyulmazken video eklemek için üyelik işlemlerinin oluşturulması gerekir. Üyelik işlemleri oldukça kolay olduğu gibi kişilerden herhangi bir ücret de istenilmiyor. Üyelik işlemlerini oluşturmak isteyenler web sitesine giriş yapmaları yeterli olur.

Dailymotion Ne İşe Yarar?

Dailymotion sayesinde videoları izleyebileceğiniz gibi kendi videolarınızı da yükleyebilirsiniz. Plus üyeliği olan kişiler aynı zamanda birçok filmi izleme imkanı da elde ediyor. Dailymotion paylaşım sitesinde yer alan videolar ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Plus üyelik sayesinde kaliteli filmleri sınırsız bir şekilde izleme imkanınız bulunuyor. Sitede yer alan filmler tek parça oldukları için film keyfiniz de bölünmüyor. Üyelerin heyecanlı izledikleri filmler Dailymotion'un film şirketleri yaptıkları anlaşma gereği indirmek gibi durum sözkonusu olmuyor. Çünkü Dailymotion sadece filmleri yayın hakkı bulunuyor.

Dailymotion'da Para Kazanılır Mı?

Video paylaşım sitesi Dailymotion'da kendi kanalınızı oluşturarak para kazanabilirsiniz. Bunun için kişilerin üyelik işlemlerini oluştururken kanal açmak için gereken formu da doldurmaları gerekir. Bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girenler kanal adını belirtmeleri gerekir. Kişiler kanalın adresini iyice düşünerek oluşturmaları gerekir. 

Kişiler dil ve ülke seçeneklerini girdikten sonra web sitesi ile kanala ait medya hesaplarının girilmesi gerekir. Kişiler yükleyecekleri özgün videolar sayesinde para kazanabilirler. Başkalarına veya güzel olmayan videolardan gelir elde etmek mümkün olmuyor. Ayrıca kişiler tarafından yüklenen videolara otomatik bir şekilde reklamlar yerleştirilir. Bu reklamlar sayesinde tıklanma oranları yükselerek kazanç sağlamınız daha kolay olur.