+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Clubhouse Nedir ?

Clubhouse Nedir ?

2022-12-02 16:39:38

Clubhouse Hesabı Nasıl Açılır?

Canlı sohbetin tadını çıkarmak isteyen kullanıcılar Clubhouse hesabı nasıl açılır? Araştırmalıdır. 2020 yılında sohbet sevenlerle buluşan Clubhouse, diğer sohbet odalarından farklı olarak davet ile üyelik kabul etmektedir. Clubhouse uygulamasında sohbet etmek, özel odalarda birebir sohbet yapmak, şartları oluştuğunda kullanıcının kendi sohbet odasını açabilme avantajları bulunur. Bunları yapabilmenin tek şartı, daha önce üyelik işlemlerini yerine getirmiş bir arkadaştan davet almak, Instagram veya Twitter uygulamasından davetiye talebinde bulunmaktadır.

Clubhouse Mobil Hesabı Nasıl Açılır? 

Clubhouse mobil şu an sadece iOS işletim sistemlerini destekleyen cihazlarda kullanılabilmektedir. Clubhouse Android cihazlar içinde uygulamayı geliştirmesi bekleniyor. Uygulamanın mobil uygulamasının cihaza yüklenmesi ve Clubhouse üyeliği bulunan bir arkadaşının, kullanıcıya üyelik daveti göndermesi gerekir. Davette bulunan kodu üyeli işlemleri sırasında ilgili bölüme kodlayan kullanıcı, uygulamada sohbet etmeye başlar. Dilerse işlemler sırasında tercih ettiği iki arkadaşına davet göndererek, Clubhouse imkanlarından faydalanmalarına katkıda bulunur.

Clubhouse Üyelik İşlemleri Nasıl Yapılır? 

Clubhouse üyelik işlemleri için, üyelik davetiyle gelen link tıklandığında Clubhouse başvuru formu açılır. Kullanıcı burada kendine benzersiz kullanıcı adı belirlemek durumundadır. Bu uygulama penceresinde kullanıcının görünen adı olacaktır. Sonrasında adını, soyadını, telefon numarasını, e-posta adresini ilgili alanlara kodlamak durumundadır. Davetiye ile gelen davet kodu, uygulama penceresinde ilgili alana kodlanır ve işlem tamamlanır. Üyelik işlemlerini yerine getiren kullanıcılar, uygulamayı kişiselleştirmek durumundadır. Bunun için;

Yaşam konusu,

kimlik konusu,

Dil konusu,

Din konusu,

Dünya ile ilgili konular,

Eğlence konusu,

Gibi konularda kullanıcı ilgi alanlarını belirler. İlgili olduğu alanda yer alan sohbet odalarına katılır. Bu tercihlerini sonraki zamanlarda değiştirebilir.

Clubhouse Özellikleri Nelerdir? 

Davet ile üyelik Clubhouse uygulamasının ayrıcalığıdır. Üyelik işlemlerini yerine getirenler kendilerinin belirlediği iki arkadaşını davetiye ile uygulamaya dahil ederek, daha etkili sohbet etme imkanı bulurlar. Ayrıca kullanıcı uygulamayı ne kadar aktif kullanırsa o kadar arkadaşına davet gönderme imkanı fazlalaşır. Uygulamada kullanıcılar mevcut sohbet odalarında ortak konularda sohbet edebilirler. Bunun yanında sohbeti daha özelleştirmek için, özel sohbet odasına davet imkanı da bulunur. Belirli bir seviyeye gelen kullanıcıların, kendi sohbet odalarını oluşturmaları da Clubhouse özellikleri arasında yer alır.

Uygulamayı daha etkin kullanmak isteyen kullanıcılar Clubhouse’yi Twitter ve Instagram’a bağlayarak etkileşimi artırırlar. Kullanıcı sohbet odalarında arkadaşlarını nasıl bulacağı endişesine kapılmadan, uygulamanın arama motoru ile aratarak, kolayca erişim sağlar.
Clubhouse Davetiye Nasıl Gönderilir? 

Clubhouse üyelik işlemlerini başarılı şekilde yerine getiren kullanıcılar, uygulamaya giriş yaptıktan sonra, uygulamanın üst kısmında yer alan mektup işaretine açar. Açılan pencerede kullanıcının arkadaş listesi yer alır. Kullanıcı arkadaş listesinden dilediği iki arkadaşını seçerek işleme onay verir. Bu işlemin yapılabilmesi için, uygulama ayarlarından Clubhouse uygulamasına izin verilmesi gerekir. Kullanıcı uygulamayı aktif kullandıkça davetiye hakkı kazanır.

Clubhouse Hesap Açarken Ücret Talep Eder Mi? 

Clubhouse hesap açma işlemleri sırasında ve daha sonrasında abonelik işlemleri adı altında herhangi bir talepte bulunmaz. Clubhouse uygulamasının hesap açmak için tek şartı, üyelik davetinin alınmış olmasıdır.