+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Clubhouse Hesabı Nasıl Kapatılır?

Clubhouse Hesabı Nasıl Kapatılır?

2022-12-02 16:42:20

Clubhouse Hesabı Nasıl Kapatılır?

Clubhouse hesabı nasıl kapatılır? hesabınızı devre dışı bırakmak için Clubhouse hesabınızı açarak aşağıda yer alan adımları takip edin. Sistem dışı bırakıldıktan sonraki 30 gün içerisinde tekrardan aktive edebilirsiniz. 30 gün bitimi sonrasında Clubhouse hesabınız tekrar aktive olmayacak şekilde silinmiş olur.

Clubhouse Hesabı Kapatma Adımları

Clubhouse hesabınızı kapatabilmek için aşağıdaki adımları takip ediniz:

Clubhouse hesabınızın ayarlar kısmına tıklayın.

Ardından sağ üst köşede bulunan profil fotoğrafınızı seçin.

Sağ üstteki dişli simgesine dokunun ve hesaplar bölümüne gidin.

Clubhouse hesabınızı sistem dışı bırakın.

Hesap bölümünde Hesabı Devre Dışı Bırak'ı işaretleyin.
Devre dışı bırakma talimatlarını okuyun ve tamam'a dokunun ardından hesabı devre dışı bırakarak işlemi tamamlamış olursunuz.

Clubhouse hesabı nasıl kapatılır? ve kapatma adımları nelerdir?

Yukarıda listelenmiştir. Detaylı bilgi almak ve destek almak isterseniz web sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ClubHouse'u Sosyal Medyadan Kaldırın

Sosyal medya profillerinizi hesabınızdan silebilirsiniz ancak Clubhouse hesabınızı silmeniz gerekmemektedir. Yeni bir uygulama olan Clubhouse, farklı yenilikler getirmeye ve uygulamayı güncellemeye çaba sarfediyor. Clubhouse hesabı güncelleme yapılmadan önce, Clubhouse hesabınızı sistem dışı bırakmak yada tamamen silebilmek için Clubhouse'a e-posta göndermelisiniz.

Son iyileştirmeler, kişilerin Clubhouse'a yüklenmesini gerektirmeyen yeni gizlilik kurallarını da içerir. Zaten yaptıysanız, yüklenen kişileri veri tabanından kaldırması için şirkete e-posta gönderebilirsiniz. Bu sizi rahatsız ediyorsa, Clubhouse'daki kişileri silmenizi sağlayan yeni bir araç yayınlayana kadar bekleyebilirsiniz.

Bu iyileştirmeler arasında Clubhouse, kullanıcılara arkadaşlarını kulüp binasına davet etmeleri için davetiyeler sunuyor. Android sürümü hala geliştirme aşamasında, ancak iOS uygulaması iyi gidiyor. Clubhouse kişilerinin nasıl silineceği ayrı bir makaledir. Ayrıca yazımıza da göz atabilirsiniz.

Clubhouse Hesabı Kapatma

Clubhouse'un gizlilik politikası son zamanlarda kullanıcılarda bazı endişelere yol açtı. En son Clubhouse güncellemesi, iletişim erişiminden başlayarak bu sorunları giderir. İnsanları davet etmek için artık tüm kişilerinizi Clubhouse ile senkronize etmenize gerek yok. Artık iletişim numaranızı girebilir ve davetiyeyi gönderebilirsiniz. Ek olarak, uygulamanın veri tabanından bir kişiyi kaldırmak için Clubhouse'a bir istek gönderebilirsiniz. Ayrıca, iOS ayarları aracılığıyla Clubhouse'daki bir kişinin nasıl iptal edileceğini de açıklar.

Clubhouse hesabınızdan kişilerinizi silebilmek zor olabilir. Clubhouse CEO'su Paul Davison, kullanıcıların uygulamadan kişileri silmelerine olanak tanıyan yeni bir araç için duyuru yaptı. Şu anda, Clubhouse kişinizi kaldırmak için şirketle e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Kişinizin Kulüp Binası'ndan çıkarılmasıyla ilgili bir e-posta göndermek için lütfen bu bağlantıyı açın ve istenen bilgileri sağlayın. Bir Konu Seçin bölümünde, Hesabım ve Profil'i seçin ardından Clubhouse hesabınızda değişiklik yapmak isterseniz öncelikle profil ayarlarını kontrol etmelisiniz. Bu sayfada, uygulamayı durdurmayı, silmeyi, uygulamayı yeniden başlatmayı veya kişilerinizi silmeyi talep edebilirsiniz.

Clubhouse Kişiler Listesine Erişim

Clubhouse'un kişilerinize erişimini iOS ayarlarınızdan iptal edebilirsiniz. Bunu yapmak için iPhone'unuzun ayarlarını açın ve "Clubhouse" ifadesini arayın. Üzerine dokunun ve iletişim izinlerini kapatın. Bildirim izinlerinizi de bu sayfadan değiştirebilirsiniz.